Q.U.O.T.E of The Day

k.a.m.i

Daisypath Next Aniversary Ticker

Monday, March 9, 2009

kekucingan


ok.ni nak cakap pasal kucing.bukan pasal kechomelan.. kelembutan bulu2 mereka.. bukan. just nak tau,kucing ni kalau dorg lintas jalan,tengok kiri kanan x?? kat rumah dorg xde tV ke?
haisshh.cari nahas btol kucen2 di sini. yaaa..kucin yg aku mksudkan d sini ialah kucen yg xsedor diri, yg nak mati cepat. mengaplikasikan catwalk mereka itu sewaktu hendak melintas jalan.. aduhhh.. nyaris2 nk langgar, tp nyawa2 ikan xlanggar.

kalau kucen 2 mati xkesah la kan (erkk? maksud aku,jgn catwalk bole x?) tp yg pentingnye,klu keta kemek, darah lekat lekit kat keta, sape yg susah kalau bukan empunye keta la kan. kne samak lg siap uik? anjing ape ni? so guys yg kat luar tu,kalau nampak kucen, apelg.. langgarrrrrrrrr.hahahaaha evil jap.ok. dah jd baik da sebab??

sempena maulidur rasul ni, aku nak mintak maaf sebab sebenarnye da langgar kucen kat jalan.bukan xsempat nak brake.eishhh,xkan la aku sampai ati nk langgar kan. keta berderet kat blakang,nk elak keta kat side seblah pon ade.huwaaaaaaaa..
sori kucen. eiiiii.yang kau jalan terkedek2 kat tengah2 jalan raye tu knape!!! haa,kan da xlame idop. eish3...