Q.U.O.T.E of The Day

k.a.m.i

Daisypath Next Aniversary Ticker

Thursday, June 4, 2009

fyp TL??? wtf


aku sedih..sedih n sdeihh.. hhuhu.. nk keje mmg la sgt xready. but i need money.who does'nt??! tp nk continue blaja n wat master? xsanggup dah nk wat research itu ini,amek exams sume.huwaaa..

ape yg aku tau? aku nk enjoy la tau x.. E.N.J.O.Y.nk abeskan duit. duit pon da xdek na abeskan ni.hak3.
n yang buat aku lg betambah sdih,bile result aku-

fyp=TL? ape tu? x lulus ke? haishh.


mane de. TIDAK LENGKAP je ...tgk la gmbr aku siap buat h/cover dah pon.gile.penat jek aku wat 2 sem tau x??? pdhal xsmpi 2 sem pon.ehe. tapi3.. nape dekat slip aku tulis mcm gitu? huh? knape? knape n knape lagi skali! mmber2 aku pon ckp la *system error kot*mark blom finalize lagi kot*tggu je nnt ade la grade 2*wait*wait*tunggu*tunggu* sampai bile tah

hah yelah.ayat nk sedapkan ati..huk3..tp thanks la.mmg sedap la ati aku pas2.hak3.then aku pon call la my SV.just now la die pon pelik nape aku dpt cenggitu. borak punye borak pas2 die ckp nnt ade meeting lg for fyp lect n finalize all the mark. but then nape lah ade mmber aku da siap dpt full kredit hour fer dat.huhu.. tu pon salah 1 ayat nk sedapkan ati kot.hmm..maybe lah.

ke.. sebab aku xbaya duit denda kipas xtutup 2? huh? tipulaa.. adeje yg xbaya dapat je mark.huh.huh.huh. jahat.jahat.jahat. sepak kang masok longkang br tau.

yg penting esok aku mesti call lect-unit xm-jab bendahari-myn-paan.
ehe.d last 2 names tu my fren. cuz esok i'm gonna be @ KJ. my long-time-no-see homme.still nk chill di kala tgh2 xdek duit ni.

*tp sebenanye aku maseh risau.shyt la.. T_T

4 comments:

farhan said...

aku rase ko tak bayar saman2 ko ar...

yuzzy said...

no way. yg psl saman 2 aku lg pelik.tah bile2 aku xtutup kipas.haih.saje je cr duit lebih tau dorg ni.

Sabrina said...

cool nye ur thesis.

it's like kalau barang hilang, then kita boleh miscall je ek?

Fero said...

yuz, rajin2 singgah la slalu ke blog photgraphy aku, promote2 kat kawan2 skali http://ferography.blogspot.com